Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українському співаку, який загинув вісім років тому, прислали повістку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українському співаку, який загинув вісім років тому, прислали повістку (ФОТО)

Левицький загинув у ДТП ще в липні 2015 року

28 лютого 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Загиблому в  дорожньо-транспортній пригоді  ще в  2015 році  виконавцю зі Львова Владиславу Левицькому прислали повістку. Про це  в соціальних мережах написала  Мар'яна Волошин й оприлюднила фото документа, який  видав Шевченківський територіальний центр комплектування та соцпідтримки.

Українському співаку, який загинув вісім років тому, прислали повістку (ФОТО)

Владислав Левицький загинув у 2015 році (фото з відкритих джерел)

"І мертвим, і живим, і ненародженим... Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК та СП займаються на роботі, разом зі своїм в.о. керівника? Згідно із Законом про мобілізацію, до центру комплектації викликають людину, яка загинула  майже вісім років тому", обурюється Волошин.

При цьому, 30-річний Василь Левицький загинув у ДТП в липні 2015 року. В 2010 та 2011 роках він  був знаний, як фіналіст Нацвідбору до Євробачення.

Співробітники  Львівського  обласного центру комплектування та соцпідтримки відреагували на допущену прикрість.  Вони пояснили,  що документи  виписували, керуючись списками, які їм  дали  чиновники Шевченківської районної адміністрації, інформує  Zaxid.net.

"Шевченківська райадміністрація не повідомила нас, що ця людина померла", – зазначив начальник Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко.

Своєю чергою, чиновники Шевченківського РТЦК та СП наголосили, що інформації про смерть Левицького не отримали.

Українському співаку, який загинув вісім років тому, прислали повістку (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомому акторові прийшла повісткаАктор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така  звістка його не  радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати  свою країну, коли б щось вмів. Також актор заявив, що упевнено  сприйняв би цю  звістку, коли був впевнений,  що спочатку  він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять  на лінію вогню.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини