Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати захмарні: у російському селищі вже понад 40 загиблих на війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати захмарні: у російському селищі вже понад 40 загиблих на війні з Україною

На війні з Україною загинуло понад 40 мешканців російського селища Яшкіно

10 квітня 2024, 23:03
Поділіться публікацією:

У селищі Яшкіно Кемеровської області РФ, населення якого складає близько 12 тисяч осіб, уже понад 40 загиблих в Україні.

Втрати захмарні: у російському селищі вже понад 40 загиблих на війні з Україною

РФ несе величезні втрати. Фото з відкритих джерел

Про це пише український журналіст Денис Казанський з посиланням на російські пабліки про загиблих військовослужбовців російської армії.

Журналіст задається питанням, які ж масштаби втрат ЗС РФ, якщо тільки в одному невеликому російському населеному пункті, який знаходиться за тисячі кілометрів від України, вже понад 40 загиблих.

"Відстань від Кузбасу до України — 4,5 тисячі кілометрів. Замість того, щоб мирно жити у своєму селищі, десятки мужиків просто поїхали за тисячі кілометрів в іншу державу і померли там без якоїсь зрозумілої мети і сенсу", — додав Денис Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною. Співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України. В Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини