Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готується до довгої війни: які дії ворога вказують на це
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується до довгої війни: які дії ворога вказують на це

Ворог не планує зупинятися на Україні

9 квітня 2024, 22:49
Поділіться публікацією:

Російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

РФ готується до довгої війни: які дії ворога вказують на це

Росія не збирається зупиняти війну. Фото з відкритих джерел

"Незважаючи на всі санкції, РФ продовжує нарощувати та активно розбудовувати власну військову промисловість. Наміри Москви цьогоріч виготовити 2,1 млн снарядів — не просто фантазії. До цього варто ще додати величезні об'єми, які ворог отримує від своїх союзників. Росіяни не просто готуються, а вже реалізовують програму "довга війна". Нічого з цих дій не говорить про те, що вони збираються зупинитись на якомусь населеному пункті. Та і на війні в Україні Росія зупинятись не збирається", — переконаний офіцер ЗСУ.

За словами Максима Жоріна, Україні пора активніше адаптуватися до реалій, в яких буде все менше допомоги західних країн.

"Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній посол США в ЄС Гордон Сондленд переконаний, що Дональд Трамп не є принциповим противником військової підтримки України, а запропонований Білим домом пакет допомоги республіканці заблокували в рамках передвиборчих перегонів. Дипломат заявив, що, попри ізоляціоністську риторику, Трамп не є ізоляціоністом та зовсім не мріє про окупацію України російською армією. Гордон Сондленд вважає, що блокування Конгресом США допомоги Україні – це "передвиборчий гамбіт, щоб зробити деяких прихильників Трампа щасливими".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наразі абсолютно неможлива угода з РФ, позаяк Україна не готова йти на жодні компроміси щодо територіальної цілісності, заявив голова Офісу президента Україна Андрій Єрмак. При цьому керівник ОПУ визнав, що нова масштабна мобілізація не має підтримки в українському суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини