Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянок у тюрмах вербують на війну з Україною: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянок у тюрмах вербують на війну з Україною: подробиці

Ворог шукає поповнення у жіночих колоніях

9 квітня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною.

Росіянок у тюрмах вербують на війну з Україною: подробиці

У російських тюрмах жінок вербують на війну. Фото з відкритих джерел

Як з'ясувало видання "Важные истории", співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України.

Повідомляється, що в Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат однієї з ув'язнених. Охочі вирушити на війну були.

У Володимирській області вербувальники приїжджали до виправної колонії №1 селища Головіно. Родичі двох засуджених жінок розповіли, що насамперед там шукали медиків.

У Пермському краї військові не знайшли кандидаток із потрібними компетенціями. Зокрема, вони хотіли залучити на фронт медиків і снайперів.

У Мордовії вербувальники відвідали колонію № 2 у селищі Явас. Там засуджені самі просили адміністрацію посприяти їхній відправці в Україну. "Дуже багато охочих, практично всі хочуть", — розповіла колишня ув'язнена колонії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній посол США в ЄС Гордон Сондленд переконаний, що Дональд Трамп не є принциповим противником військової підтримки України, а запропонований Білим домом пакет допомоги республіканці заблокували в рамках передвиборчих перегонів. Дипломат заявив, що, попри ізоляціоністську риторику, Трамп не є ізоляціоністом та зовсім не мріє про окупацію України російською армією. Гордон Сондленд вважає, що блокування Конгресом США допомоги Україні – це "передвиборчий гамбіт, щоб зробити деяких прихильників Трампа щасливими".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наразі абсолютно неможлива угода з РФ, позаяк Україна не готова йти на жодні компроміси щодо територіальної цілісності, заявив голова Офісу президента Україна Андрій Єрмак. При цьому керівник ОПУ визнав, що нова масштабна мобілізація не має підтримки в українському суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини