Головна Новини Суспільство Війна з Росією ВСУ знищили ворожий "Град" та САУ на півдні України - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ знищили ворожий "Град" та САУ на півдні України - подробиці

Окупанти здійснюють посилене патрулювання у Херсоні

22 липня 2022, 17:21
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Обстановка на півдні України напружена та динамічна, але контролюється нашими військами. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ВСУ знищили ворожий "Град" та САУ на півдні України - подробиці

ЗСУ

"Противник продовжує ведення бойових дій переважно шляхом дистанційного обстрілу, зміцнюючись на рубежах оборони", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. За попередніми даними, внаслідок російського удару по Апостоловому поранення отримали вісім осіб. У Нікополі в результаті обстрілу з "Градів" загинула одна людина і ще одна отримала поранення.

"Протягом тижня окупанти здійснюють перевірку приватних гаражів у Херсоні: шукають зброю. На вулицях обласного центру блокпости, посилене патрулювання", — ОК "Південь".

У свою чергу українські ракетно-артилерійські підрозділи у рамках виконання вогневих завдань за ніч знищили:

• дев'ять окупантів;

• одну РСЗВ "Град";

• одну САУ "Міста-С".

Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що довго не протрималися : відома мережа магазинів відновить роботу в Росії. Крапки Mango відкриватимуться на місці магазинів британського бренду Marks & Spencer, яким за франшизою в Росії володіє Fiba Retail.

Читайте також, що Данилов відреагував на заяву Європолу про ознаки контрабанди зброї з України. Спікер Європолу Яп Оп Ген Оорт зробив заяву, що зафіксовано випадки торгівлі на чорному ринку.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Разумков розповів, як жирують у "Нафтогазі" під час війни – на що витрачають гроші. У "Нафтогазі" відмовилися пояснити екс-спікерові ВР, чому вирішили оновити автопарк під час війни за гроші платників податків.

Також "Коментарі" інформували про те, що від потужного вибуху в Херсоні затремтіли стіни будинків: що відомо (ФОТО). Вибухи вже не лише у Херсонській області, а й у самому Херсоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини