Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Все в попіл»: у Путіна знову погрожують Заходу, дізнавшись про підготовку винищувачів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

«Все в попіл»: у Путіна знову погрожують Заходу, дізнавшись про підготовку винищувачів для України

Дмитро Медведєв вкотре пригрозив Заходу ядерною війною

28 січня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радфеда РФ Дмитро Медведєв обізвав італійського міністра оборони "рідкісним диваком на букву "м" і, традиційно, заявив, що нові види озброєння ніяк на хід війни не вплинуть. Своє чергове емоційне повідомлення в телеграм екс-президент Росії виклав на тлі чуток про можливу передачі Україні західних винищувачів

«Все в попіл»: у Путіна знову погрожують Заходу, дізнавшись про підготовку винищувачів для України

Дмитро Медведєв та Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Сусіди обдарованого міністра зі злісного туманного королівства з комплексом імперії пішли ще далі. Твердять про те, що все озброєння, яке має в своєму розпорядженні НАТО, має бути "ось прямо зараз" надано Києву. І винищувачі, і сотні танків, і далекобійні ракетні системи. тільки так можна запобігти експансії Росії і знову ж таки світову війну", — обурився Дмитро Медведєв.

Одіозний політик вкотре пригрозив Заходу ядерною війною: "Якщо третя світова війна почнеться, то вона, на жаль, буде не на танках і навіть не на винищувачах. Тоді точно — все в попіл".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія поспішатиме з новим наступом – де варто чекати на удар. Експерти детально розібралися у ситуації.                                                                                     

Також видання "Коментарі" повідомляло — українські війська поповняться ударними ротами дронів, також у нас з'явилися "Ловці шахедів". Чому це важливо? Що нам ще потрібне для більш ефективного відображення російської агресії? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали - Лондон може передати Україні винищувачі, але є важлива умова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини