Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ підтвердили нові удари по Антонівському та Каховському мостах
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ підтвердили нові удари по Антонівському та Каховському мостах

Також на півдні українські військові знищили кілька ворожих баз із боєприпасами

8 серпня 2022, 09:02
Поділіться публікацією:

Вночі українські військові "відпрацювали вогневий контроль", є результати та попадання зокрема по Антонівському та Каховському мостах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

ЗСУ підтвердили нові удари по Антонівському та Каховському мостах

Антонівський міст. Фото: із відкритих джерел

Спікер прес-центру розповіла, що українській армії вдалося завдати ударів по цілій низці об'єктів окупантів на півдні України. Ці удари виявилися дуже вдалими і є досить точні влучення, зокрема, як Антонівським, так і Каховським мостами.

"Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб, на цьому напрямі. Він має свої результати, він має влучення — досить серйозні — як Антонівським, так і Каховським мостами", — зазначила вона.

Гуменюк уточнила, що українські захисники залишили російських окупантів без кількох ворожих баз із боєприпасами. При цьому Наталія Гуменюк уточнила, що ВСУ поки що уточнюють, які об'єкти вразили бійці ЗСУ, а які були знищені народним опором, оскільки партизанський рух на півдні країни набирає обертів.

Самі ж окупанти визнали удари по Антонівському мосту і заявили, що внаслідок них "пошкоджено техніку будівельників". Саме тому вони не можуть продовжувати ремонтних робіт на мосту і не можуть відновити повноцінний рух через Дніпро.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай відповів США на візит Пелосі: до чого призведе суперечка двох держав — які є ризики для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗСУ вдарили HIMARS по пунктах окупантів у Мелітополі: подробиці розповів мер Мелітополя Іван Федоров.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини