Головна Новини Суспільство Війна з Росією ВСУ довелося залишити ще два населені пункти поблизу Авдіївки: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ довелося залишити ще два населені пункти поблизу Авдіївки: подробиці

ВСУ відійшли від сіл Степове та Сєверне під Авдіївкою

27 лютого 2024, 16:28 comments1293
Поділіться публікацією:

Українським захисникам довелося відійти від сіл Степове та Сєверне під Авдіївкою. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону сьогодні зробив речник прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій.

ВСУ довелося залишити ще два населені пункти поблизу Авдіївки: подробиці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

При цьому спікер підтвердив, що на Авдіївському напрямі було стабілізовано лінію оборони в районах Тоненького, Орлівки та Бердичева.

"На Авдіївському напрямку наші підрозділи здійснили відхід від невеликих сіл - Сєверне та Степове. У них на двох до війни було разом до 100 мешканців", — розповів Дмитро Лиховій.

Він також зазначив, що запеклі бої за Сєверне тривали з учорашнього вечора та вночі.                                                 

"Ворог зазнав тут великих втрат", — сказав він.

Зазначимо, Дмитро Лиховій раніше повідомив, що українські захисники відійшли із селища Ластівчине поблизу Авдіївки Донецької області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна провела низку заходів, присвячених двом рокам опору повномасштабної російської агресії. До нас приїжджали іноземні делегації, відбувся форум "Україна. Рік 2024", на якому виступали урядовці, а президент провів прес-конференцію. А ось у Росії чергову річницю вторгнення "не помітили" через стратегічний провал т.зв. "сво", незважаючи на деякі тактичні успіхи. Які висновки з російсько-української війни можна зробити зараз? Які є варіанти розвитку ситуації на третьому році "великої війни" та одинадцятому власне агресії РФ проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини