Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Всі українці чекають". Зеленський заінтригував відео наших пілотів на F-16
commentss НОВИНИ Всі новини

"Всі українці чекають". Зеленський заінтригував відео наших пілотів на F-16

Володимир Зеленський показав відео із тренувань наших пілотів на F-16

23 лютого 2024, 10:25 comments1010
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський показав кадри із тренувань наших пілотів на винищувачах F-16 у Данії. Відео датоване лютим 2024 року. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне відео президент опублікував у себе в соцмережі.

"Всі українці чекають". Зеленський заінтригував відео наших пілотів на F-16

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

"Усі українці чекають на день, коли перші українські F-16 з'являться в нашому небі, коли посилять захист наших міст та громад та можливості наших Сил оборони України. У той час, як наші пілоти та персонал продовжують навчання, я вдячний коаліції F-16, яка наближає цей день", – написав Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — питання про надання Україні винищувачів F-16 вже вирішено. Незабаром вони мають з'явитися в українському небі. Таку обіцянку в інтерв'ю ICTV дав начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у суботу, 24 лютого, буде вже два роки від початку широкомасштабного вторгнення Росії до України. Так звана "спеціальна військова операція" явно затягнулася, але путінський режим, розпочавши агресію, вже не може зупинитися, тому що це загрожує його падінням. Тому вустами того ж таки екс-президента РФ Дмитра Медведєва (наразі – заступника голови Ради безпеки) анонсує плани щодо захоплення Києва, Одеси і так далі. Незважаючи на величезні втрати заради захоплення Авдіївки, окупаційна армія готова до нового наступу, бо має великі резерви. Україна таких, на жаль, не має. А падіння допомоги з боку союзників не дає нам можливості компенсувати це хоча б військово-технічною перевагою. ЗСУ гостро відчувають "снарядний голод", але продовжують демонструвати чудеса мужності. Експерти спеціально для порталу "Коментарі" продовжують аналізувати перебіг російсько-української війни (що триває вже десять років) напередодні другої річниці її повномасштабної фази.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини