Головна Новини Суспільство Війна з Росією Все-таки весна: Bloomberg оприлюднив деталі нового наступу Путіна на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Все-таки весна: Bloomberg оприлюднив деталі нового наступу Путіна на Україну

Путін вважає, що росіяни змиряться з ще більшими втратами, заради захоплення більшої території України

27 січня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

Незважаючи на великі втрати у війні проти України, російський диктатор Володимир Путін планує на початок весни новий наступ на Україну. Як передає портал "Коментарі", про це пише рейтингове інформагентство Bloomberg з посиланням на джерела, наближені до Кремля.

Все-таки весна: Bloomberg оприлюднив деталі нового наступу Путіна на Україну

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що новий наступ може розпочатися вже у лютому-березні. Російський президент розуміє слабкі сторони своїх збройних сил, однак він переконаний, що переважаючі сили та готовність Росії до вкрай великих втрат дозволять здобути перемогу. Диктатор вірить, що не може програти в "екзистенційному" конфлікті, як він вважає, зі США та їхніми союзниками.

"Путін розчарований тим, як йдуть справи, але він не готовий відмовитися від своїх цілей", — сказала Тетяна Станова, засновник політичної консалтингової компанії R. Politik.

У свою чергу голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі визнав, що у 2023-му році буде дуже і дуже складно військовим шляхом вигнати російські сили з усієї окупованої Росією території України, але все закінчиться тим, що сторони сядуть за стіл переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вже 12 країн приєдналися до танкової коаліції для того, щоб допомогти Україні боротися за свою свободу, зазначив у вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський. У свою чергу заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд під час слухань у Сенаті щодо протидії агресії РФ зазначила, що нові види озброєння допоможуть ЗСУ відсунути РФ ще далі цієї весни. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" посилення військової підтримки України з боку партнерів, а також поділилися очікуваннями у ракурсі постачання нових видів озброєння до нашої країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини