Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вранці понеділка РФ випустила Україною понад півсотні ракет: скільки вдалося збити ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Вранці понеділка РФ випустила Україною понад півсотні ракет: скільки вдалося збити ППО

Повітряним силам України вдалося збити 95% випущених Росією ракет

31 жовтня 2022, 12:20 comments3051
Поділіться публікацією:

Протиповітряна оборона України збила 44 із понад півсотні російських ракет, запущених країною-агресором вранці понеділка. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил у Телеграм.

Вранці понеділка РФ випустила Україною понад півсотні ракет: скільки вдалося збити ППО

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"О 07.00 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об'єктах критичної інфраструктури України. З літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область)", – йдеться у повідомленні.

У командуванні Повітряних сил додали, що 44 крилатих ракет вдалося знищити силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування "Центр" — 18, повітряного командування "Південь" — 12, повітряного командування "Схід" — 9, повітряного командування "Захід" – 5.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 250-й день від початку широкомасштабної російської агресії проти України росіяни знову атакували нашу країну ракетами. Як ситуація може розвиватись далі? Чи готовий світ радикальніше допомогти Україні в приборканні агресора, який, судячи з даних Американського Інституту вивчення війни (ISW), готується до довгої кампанії та сподівається утримати окуповані території? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.  

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Україні запроваджують екстрені відключення електроенергії. На такий шан змушені піти через нові масовані обстріли країни-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2120
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 жовтня 2022, 12:50

Серйозно? Збили 44 з 50 і ці 6 спричинили масштабні руйнування? Боїтесь що населення буде страждати і почнеться невдоволення? 1. А вам яке діло? Ви завжди тільки власними статками та владою переймались. 2. Населення позбавлено здатності висловлювати невдоволення, навіть природна функція чоловіків, позбавлених жінок, не працює. 3. Приберіть гауляйтерів з кордонів і дайте поїхати в перспективні країни. 4. ГОЛОВНЕ: звідкіля вони так чудово знають координати енергооб'єктів по всій Україні? А от де елітні Конче з Заспами не знають і не вважають, що буде корисним дратувати корумпованих. 5. Йдіть від влади - все влаштується.


Новини