Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вперше за війну: яке потужне озброєння РФ вдалося знищити ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше за війну: яке потужне озброєння РФ вдалося знищити ЗСУ

Бійці СЗГ вразили новітню станцію зв'язку росіян

13 червня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Українські бійці Сил спецоперацій (ССО) вразили нову станцію зв'язку росіян. На озброєння до армії окупантів Р-416ГМ надійшла у 2018 році. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють Сили спецоперацій у Telegram.

Вперше за війну: яке потужне озброєння РФ вдалося знищити ЗСУ

РРС Р-416ГМ РФ. Фото: з відкритих джерел

"Оператори 3-го полку СЗГ під час роботи на одному з операційних напрямків ідентифікували російську цифрову радіорелейну станцію (РРС) Р-416ГМ", — йдеться у повідомленні.

За ворожою метою спецназівці завдали вогневої поразки однієї з новітніх розробок, що надійшла на озброєння СЗГ.

"В результаті точної роботи станцію Р-416ГМ вражено. Отже, порушено зв'язок між командним пунктом і підрозділами армії РФ", — додали військові.

Варто зазначити, що російська окупаційна армія взяла цей комплекс на озброєння у 2018 році. Пересувна станція розроблена підвищення ефективності роботи підрозділів радіорелейного зв'язку в польових умовах. Ця станція Р-416ГМ – перша, вражена українськими військовими під час війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари української армії західною зброєю по території Росії точно полегшать ситуацію на фронті, а російські страшилки "червоними лініями" – це лише гра на публіку. Таку заяву в інтерв'ю в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Це точно полегшить ситуацію. Не менше, не більше. Вони (росіяни – ред.) вже відчувають це все", — сказав Кирило Буданов.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Буданов назвав місце, де росіяни мали реальний успіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ukr_sof/1119

Новини