Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворожі диверсанти намагалися прорватися до Сумської області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворожі диверсанти намагалися прорватися до Сумської області: подробиці

Противники втекли після того, як наші воїни відкрили по них вогонь, зазначив голова Сумської обласної військової адміністрації.

21 січня 2023, 14:47 comments2927
Поділіться публікацією:

Українські захисники не залишили шансів російській диверсійно-розвідувальній групі із шести осіб, щоб прорватися до деокупованої Сумської області. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Ворожі диверсанти намагалися прорватися до Сумської області: подробиці

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

За інформацією голови Сумської області, інцидент стався в п'ятницю, 20 січня, вранці.

"Вчора близько 5 години ранку група з 6 осіб намагалася рухатися з території РФ до Юнаківської громади", — повідомив Живицький.

Водночас українські військові відкрили вогонь, і після цього ворог відступив, сховавшись на території РФ.

Це вже далеко не перша спроба російських диверсантів зайти на територію Сумської області. Росіяни й раніше намагалися перетнути кордон на Сумщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Рєзніков заінтригував: українські танкісти вже готові розпочати навчання на танках Leopard.

Також видання "Коментарі" повідомляло – завершилося 8-ме засідання Контактної групи з підтримки України (міністри оборони країн НАТО та інші союзники), відомої як формат "Рамштайн". Україна отримає низку нових озброєнь, включаючи британські танки Challenger 2, ракетні системи (8 ЗРК Avenger, ракети для NASAMS, додаткові постачання систем ППО Patriot), бронетехніку (58 БТР Bradley, 90 БТР Stryker, 350 позашляховиків, 19 гаубиць), артсна. При цьому не виправдалися надії на консолідоване рішення щодо відправок в Україну німецьких танків Leopard 2. У вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський зазначив, що "Рамштайн-8" зміцнить стійкість України, а за танки ми ще поборемося. Як оцінюєте підсумки цієї зустрічі ? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:46

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини