Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог вдарив 8 ракетами з Каспію: скільки ракет вдалося збити ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вдарив 8 ракетами з Каспію: скільки ракет вдалося збити ППО

З восьми випущених Росією ракет лише одна досягла своєї мети

3 серпня 2022, 08:00 comments1527
Поділіться публікацією:

Увечері 2 серпня практично на всій території України лунав сигнал повітряної тривоги. У результаті виявилося, що країна-агресор випустила українською територією 8 ракет, 7 з них збила протиповітряна оборона. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Ворог вдарив 8 ракетами з Каспію: скільки ракет вдалося збити ППО

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

Повідомляється, що ворог підняв у небо над Каспійським морем стратегічні бомбардувальники Ту-95 (Ту-160). Загалом Росія випустила Україною 8 крилатих ракет типу Х-101 (Х-555). Країна-агресор намагалася вразити цілі у західних, південних та центральних регіонах країни, але практично всі її спроби виявилися провальними. Сім із восьми випущених ракет не досягли своєї мети, їх вдало збили сили ППО в небі.

Водночас Юрій Ігнат визнав, що один "приліт" на Львівщині таки є.

У Львівській обласній військовій адміністрації повідомили, що внаслідок ракетного обстрілу з боку Росії було потрапляння у військову частину у Червоноградському районі.                                                                         

"На жаль, попадання, Червоноградський район, військова частина. Два вибухи. Інформація про жертви відсутня. Масштаби руйнувань встановлюються. Шість ракет було збито на підльоті силами ППО", — зазначив голова Львівської ОВ Максим Козицький.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чи вдасться США та Китаю мирно вирішити тайванське питання : як відобразиться в Україні

Також видання "Коментарі" повідомляло — вручення повісток, на АЗС, блок-постах, вулиці : чи це законно – чи можна оскаржити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини