Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог готується. У ЗСУ спрогнозували, коли країна-агресор завдасть ракетний удар
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог готується. У ЗСУ спрогнозували, коли країна-агресор завдасть ракетний удар

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемрафону повідомила, що наразі спостерігається «звичний» інтервал між ракетними атаками ворога, який становить 7-10 днів

22 лютого 2024, 18:31
Поділіться публікацією:

Як повідомила Наталія Гуменюк саме всі ракетні атаки відбувалися з таким інтервалом. За її словами, він міг порушуватися, якщо агресору треба було швидше відповісти на якусь чергову "бавовну", яка у них сталася.

Ворог готується. У ЗСУ спрогнозували, коли країна-агресор завдасть ракетний удар

Наталія Гуменюк

За словами речниці Сил оборони півдня, зараз фіксується активність стратегічної авіації, росіяни здійснюють перельоти та злагоджують між собою дії. Тобто, підкреслює Гуменюк, такі дії можуть свідчити про певну підготовку до чергового ракетного удару.

Разом з тим, як відзначила Гуменюк, в цих "маневрах" наразі не задіяні ракетні носії в Чорному морі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку військового оглядача Олександра Коваленка, Росія може готувати масштабну ракетну атаку по Україна на 24 лютого. За його словами, у РФ для цього є достатньо ракет. Коваленко стверджує, що у ворога є в наявності до 150 крилатих ракет типу Х-55/101/555. Окрім того, у загарбника майже недоторканим залишився запас крилатих ракет морського базування "Калібр". За його інформацією, у росіян залишилось приблизно 300 таких ракет. При цьому він підкреслив, що Чорноморський флот Росії зберігає потенціал для терористичних ударів. Також експерт не виключає і нальоту "шахедів" і радить всім українцям неодмінно зберігати пильність.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що Росія має змогу наносити ракетні удари по Україні з інтенсивністю раз на тиждень. За словами військових експертів, на жаль, росіяни змогли попри санкції налагодити виробництво ракет. Військові експерти також не виключають, що РФ можуть нанести ракетний удар по Україні у "сакральну" для себе дату, а саме: 24 лютого.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини