Головна Новини Суспільство Війна з Росією Психологія маніяка у дії. Експерт розповів, на що очікувати українцям 24 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологія маніяка у дії. Експерт розповів, на що очікувати українцям 24 лютого

24 лютого для російського диктатора Володимира Путіна є «фетиш-датою», тому слід очікувати на масовані ракетні удари по Україні, про це повідомив військовий оглядач Олександр Коваленко, передає портал «Коментарі»

22 лютого 2024, 17:14
Поділіться публікацією:

Насправді, каже Олександр Коваленко, Росія може завдати масованого ракетного удару по Україні, оскільки у неї для цього є достатня кількість ракет. За його інформацією у ворога є в наявності до 150 крилатих ракет типу Х-55/101/555.

Психологія маніяка у дії. Експерт розповів, на що очікувати українцям 24 лютого

Ракетний удар

Окрім того, підкреслює Коваленко, у загарбника майже недоторканим залишився запас крилатих ракет морського базування "Калібр". За його інформацією, у росіян залишилось приблизно 300 таких ракет. При цьому він підкреслив, що Чорноморський флот Росії зберігає потенціал для терористичних ударів.

Також Коваленко припускає, що 24 лютого також може бути і масований наліт "шахедів".

Тобто, підкреслює військовий оглядач, Росія має всі можливості, щоби завдати по Україні масованого ракетного удару. Зробить вона це з метою залякування простих українців та демонстрації своїх можливостей.

"Психологія маніяків та вбивць нічого іншого їм не підкаже, окрім як організацію ракетного удару по Україні саме на цю дату",
- підкреслив Коваленко і закликав у цей день зберігати особливу пильність.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що Росія має змогу наносити ракетні удари по Україні з інтенсивністю раз на тиждень. За словами військових експертів, на жаль, росіяни змогли попри санкції налагодити виробництво ракет.

Окрім того, в ЗСУ розповіли, що країна-окупант готується до масованого обстрілу України. Загарбники на  півдні  врахували  гіркий досвід минулого року, коли  українські військові  знищили 5 їх  винищувачів, і  зараз не  дуже  інтенсивно  запускають  свої літаки. Але певні дії  загарбника  говорять про  майбутні підготовчі дії  до масованого удару. Про це повідомила керівник прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк,  наголосивши, що деколи  росіяни йдуть на  ризик, щоб  зібрати інформаційні дані над акваторією Чорного моря.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини