Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вони не бояться нікого": окупанти захоплюються ЗСУ і називають їх найкращою армією у світі - перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони не бояться нікого": окупанти захоплюються ЗСУ і називають їх найкращою армією у світі - перехоплення розмови

Окупант зізнається, що армія загарбників зазнає великих втрат

2 серпня 2022, 11:56 comments1605
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України перехопила чергову телефонну розмову окупанта зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

"Вони не бояться нікого": окупанти захоплюються ЗСУ і називають їх найкращою армією у світі - перехоплення розмови

Армія РФ

Окупанти визнають силу української армії та захоплюються її безстрашністю. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яка перехопила СБУ.

"Українська армія – це найсильніша армія у всьому світі… Вони навіть росіян не бояться, с*ка, нікого…. Це так і є, реально…" – розповідає матері мобілізований до лав рашистів мешканець тимчасово окупованого Донецька.

На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, просто запитує: "Ти втрати взагалі бачила які?.. Вам правду не говорять... вам розповідають казки".

"А навіть якщо просувається наша (армія — ред.), це дуже з великими втратами. Дуже великими, дуже-дуже-дуже! Ху*рят на раз-два, я тобі кажу. У нас полк там в'їхали. Батальйони лягають ..."

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   конфлікт між Сербією та Косово : чому війни не буде – як це може відобразитися в Україні. Після напруженої ночі переговорів рішення, яке спровокувало загострення, відклали на місяць. Новий спалах може бути вже 1 вересня.

Читайте також про те, що мешканці Каховського геріатричного пансіонату, який окупації, потребують допомоги. У мешканців Каховського геріатричного пансіонату закінчуються ліки. Люди просять допомоги.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що росія коригує свій план щодо Донбасу: у британській розвідці назвали причину. Запорізький напрямок залишається для Росії вразливою ділянкою фронту. Тому військове керівництво РФ вирішило перекинути туди підкріплення.

Також "Коментарі" інформували про те, що буде з цінами, курсом – що може утримати економіку країни: серпневий прогноз. Хоча зараз важко спрогнозувати, коли завершиться війна, ми поступово рухаємось до перемоги. І багато в чому настання перемоги залежить від того, чи вдасться нам не лише утримати економіку, а й перезапустити її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини