Головна Новини Суспільство Війна з Росією Влада РФ лише розводить руками: оперштаб Курської області оголосив евакуацію цілого району
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада РФ лише розводить руками: оперштаб Курської області оголосив евакуацію цілого району

Оперштаб Курської області оголосив евакуацію Глушківського району

15 серпня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Доки російська пропаганда кричить з усіх медіаресурсів про те, як "відважні бійці російської армії" б'ють ЗСУ в Курській області і вже зупинили просування української армії, влада Курської області своїми рішеннями визнає протилежне. Так влада оголосила про "обов'язкову евакуацію" мешканців селища Глушково та всього Глушківського району, що межує з територією України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив губернатор Курської області Олексій Смирнов.

Влада РФ лише розводить руками: оперштаб Курської області оголосив евакуацію цілого району

Курська область. Фото: з відкритих джерел

Селище Глушково розташоване майже за сім кілометрів від кордону з Україною. Населення селища – понад чотири з половиною тисячі людей. У районі мешкає близько 23 тисяч осіб.

"Також регіональним оперштабом прийнято рішення про обов'язкову евакуацію всього Глушківського району. Координацію процесу виїзду місцевих жителів покладено на силові структури, місцеву адміністрацію та дружинників Курського центру "Патріот", – йдеться у повідомленні.

Олексій Смирнов попросив "з розумінням поставитися до поточної ситуації" і дотримуватися всіх рекомендацій від силовиків та місцевої влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ продовжують просуватися в Курській області, стратегічна мета досягається.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді місто Суджа повністю зачищене: Олександр Сирський зробив заяву.

Раніше "Коментарі" писали – проведення Збройними силами України операції в Курській області унеможливлює заклики до "припинення вогню", про що час від часу говорять. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини