Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовополонений розповів шокуючу правду: "офіцери – лайно, на людей їм насрати!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовополонений розповів шокуючу правду: "офіцери – лайно, на людей їм насрати!"

Полонений розповідає про некомпетентних офіцерів, які тримають солдатів за "м'ясо", значні втрати та існування загонів, які розстрілюють відступаючих.

1 листопада 2023, 16:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський військовий з Омська Ільзас Жимбаєв розповів, що російській армії не вистачає солдатів, тому у штурми йдуть сапери, зв’язківці та навіть кухарі. За його словами російським офіцерам байдуже на солдатів.

Військовополонений розповів шокуючу правду: "офіцери – лайно, на людей їм насрати!"

Російський військовополонений розповів правду про війну в Україні. Фото: скриншот з відео

Телеканал FreeДом опублікував відео з татарином Ільзасом Жимбаєвим, який був командиром відділення зв'язку та потрапив у полон. За його словами він постійно знаходився у штабі, але через брак піхотинців командири відправили його на штурм і не вказали, що він піде на українські позиції. Жибаєв розповів, що не хотів їхати на війну, а був мобілізований за допомогою поліції.

За словами Жибаєва у російській армії проблеми з кількістю солдатів.

"Народу не вистачало у нас в батальйоні, і не тільки в батальйоні – у всьому полку мало людей. Нас двох зв’язистів зняли зі штабу та відправили", — каже Ільзас Жимбаєв.

Російський полонений розповів, що керівництво знімало з позицій артилеристів, саперів та навіть кухарів, щоб ті ходили на штурм.

"Нам сказали взяти точку на териконі. Сказали, що там нікого немає, нібито у посадці сидять наші. Сказали брати мінімум озброєння, тільки будете спостерігати", — говорить про накази офіцерів.

Як тільки вони зайшли у посадку, де мали бути нібито російські військові, їх одразу оточили українські бійці та взяли у полон, каже Жимбаєв. Російський військовополонений скаржиться на командирів армії РФ.

"Офіцери – лайно. Їм ці зірочки аби отримати – полковники, генерали, а на людей вони срати хотіли, якщо чесно. Це не тільки я так думаю, так усі у нас думають", — стверджує Ільзас Жимбаєв.

Полонений розповів, що у його батальйоні деякі солдати намагались отримати поранення (стріляли по собі, просили товаришів, ламали руки), адже "їх гнали як худобу" на штурм. Крім того, росіяни відправляють контрактників на фронт уже через три дні після навчань та підписання контракту з армією РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про потужний удар HIMARS, який приніс значні втрати на полі бою російській армії.

Також "Коментарі" писали, що Росія формує нові підрозділи Росгвардії. У ЦНС назвали, яка їх мета на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини