Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія формує нові підрозділи Росгвардії: яка їх мета на території України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія формує нові підрозділи Росгвардії: яка їх мета на території України

Новий підрозділ російської армії буде налічувати близько 10 тис. осіб для спеціальних завдань в Україні.

1 листопада 2023, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські окупанти формують нові підрозділи у Росгвардії. Головна мета цих угруповань – це проведення "контрдиверсійних заходів" на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

Росія формує нові підрозділи Росгвардії: яка їх мета на території України

Росія формує нові підрозділи Росгвардії. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією ЦНС основний табір для майбутніх підрозділів російських сил обладнають поблизу Воронежа, що знаходиться на відстані близько 300 км від українського кордону. Табір розрахований на 10 тис. осіб. Більшість членів підрозділів будуть новобранці та бойовики з колишнього ПВК "Вагнер".

Перше бойове злагодження колишніх вагнерівців та російських новобранців очікується 3 листопада.

"Основне завдання цих підрозділів протидиверсійні заходи на ТОТ України в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях", — зазначають у Центрі національного спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські сили завдали потужного удару по російських військах на фронті за допомогою установки HIMARS. Російські ЗМІ повідомили про загибель близько 120 мобілізованих осіб з Чувашії. Місцеві Telegram-канали почали публікувати фото та відео матеріали наслідків ракетного обстрілу по колоні російських солдатів. Загалом було знищено 10 російських автомобілів.

Також "Коментарі" писали, що начальниця пресцентру сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила про деякі успіхи українських військових на лівобережжі Дніпра у Херсонській області. За її словами українська армія завдає потужний контрбатарейний вогонь по позиціях окупантів, однак поки деталі військової операції не повідомила.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини