Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк розповіла про "непогані результати" на лівобережжі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк розповіла про "непогані результати" на лівобережжі Дніпра

Українські військові мають успіхи на фронті у Херсонській області.

31 жовтня 2023, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Начальниця пресцентру сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, про деякі успіхи українських військових на лівобережжі Дніпра у Херсонській області. Однак додала, що наразі повного висвітлення деталей військових дій не буде. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Гуменюк розповіла про "непогані результати" на лівобережжі Дніпра

Українські військові ведуть контрбатарейну боротьбу. Фото з відкритих джерел

Наталія Гуменюк розповіла, що українські військові змусили росіян відійти далі на лівому березі Херсонщини.

"Ми продовжуємо досягати непоганих результатів в своїй боротьбі – і в контрбатарейній, і в інших методах роботи. Але висвітленню це поки не підлягає", — зазначила Гуменюк.

За її словами ЗСУ потужно завдають ударів по росіянах, однак поки цього недостатньо, щоб російські сили перестали обстрілювати правий берег зі своїх позицій. Крім того, Гуменюк вказує, що росіяни почали активніше використовувати авіацію над правим берегом.

"Ворог намагається таким чином створити собі штучні перемоги, руйнуючи мирну цивільну інфраструктуру, руйнуючу економіку регіону і намагаючись в килимовий спосіб руйнувати населені пункти на правому березі", — повідомила Гуменюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці можуть залишитись без електроенергії вже у листопаді, навіть, якщо російські сили не будуть вести ракетних обстрілів та атакувати дронами. Народний депутат пояснив, які проблеми слід очікувати у найближчі місяці.

Також "Коментарі" писали про віце-прем'єра Федорова, яки розповів, як та коли працюватиме нова система "смарт-мобілізація" в Україні. За допомогою неї українські чоловіки зможуть самостійно вибрати фах в армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини