Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів, про що забувають українці на третій рік війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів, про що забувають українці на третій рік війни

Український боєць назвав мотивацію російських солдатів на війні в Україні. Також він помітив негативні тенденції українського суспільства на третій рік війни.

20 березня 2024, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нацгвардієць Дмитро Курилович із позивним  "Дронго" розповів, що українці почали забувати про військових та менше допомагають армії на третій рік війни. Курилович також вказав на мотивацію російських солдатів на війні в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

Військовий розповів, про що забувають українці на третій рік війни

Український військовий Дмитро Курилович. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Куриловича у росіян на війні є дві основні мотиваційні причини йти у бій.

"Одні прийшли нищити, їхня мотивація – розкрадати і вбивати. Інші бояться не виконувати накази і що свої ж їх розстріляють", — вважає військовий-нацгвардієць.

Український боєць вказує, що якби росіяни взяли 300-400 тисяч окупантів, які загинули в Україні та спрямували їх на Москву, то могли б зупинити війну. Однак, за словами Куриловича росіяни бояться поліцейських та потрапити у в'язницю, але не проти загинути на війні в Україні.

"Дронго" також зауважив тенденції в українському суспільстві, яке починає повертатись до звичного способу життя та не помічає війни.

"Більшість людей забуває про військових. Третій рік війна, і більшість людей уже забули, що це таке. Коли почалася війна, люди викладали все, що у них є, аби допомогти армії. Зараз ходять у клуби, на вечірки", — говорить Дмитро Курилович.

Дмитро Курилович – долучився до війська у 2014 році, як доброволець. З початку повномасштабного вторгнення Росії брав участь у військових діях на Київщині, Харківщині та Донеччині. Наразі проходить реабілітацію після поранень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий пропонує дати дозвіл українським солдатам ловити ухилянтів.

Також "Коментарі" писали про важкопораненого військового, який розповів, чого ніколи не можна говорити солдату, який повернувся з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

20 березня 2024, 19:20

Денег у народа нету Все запасы уже выгребли какие были. Экономика лежит. Сначала сами людей в армию позагребали, а потом удивляются, что никто не шлет деньги. Так потому что некому. Те,кто присылал теперь сами в окопах сидят. Кого-то забрали, кто-то потерял работу, кто смог -уехал. Всевозможные мажоры, депутаты, судьи-прокуроры и прочие упыри слать деньги не будут, им пох, у них все хорошо в жизни, а обычние люди думают как бы до зарплаты протянуть, им не до пожертвований.

Ігор

20 березня 2024, 11:32

Що це таке? Занадто багато грошей надійшло в Україну і розікрадено. Багато банально байдужі до не їх до чужих юдейських розбірок. Багато зробили запаси розпиляної зброї і ждуть. То що синку, допомогло тобі майбутнє засноване на нацпам'яті?


Новини