Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий пропонує бойовим бригадам ловити ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий пропонує бойовим бригадам ловити ухилянтів

Дозволити військовим підрозділам шукати ухилянтів, пропонує український солдат з "Азову". Такий метод, на його думку, покращить мобілізацію в Україні.

19 березня 2024, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник комбрига "Азов" Сергій Цісарук з позивним "Мольфар" запропонував, щоб ухилянтів шукали бойові бригади, а не працівники ТЦК. За його словами це покращить мобілізацію в Україні та покладе край хабарництву.

Військовий пропонує бойовим бригадам ловити ухилянтів

Військовий пропонує дозволити солдатам ловити ухилянтів. Фото з відкритих джерел

Сергій Цісарук вважає, що єдиний спосіб покращити мобілізацію в Україні, це надати повноваженням бойовим групам шукати ухилянтів.

"Все просто, бригада отримує списки в ТЦК і сама займається пошуком ухилянтів. Бійці бригади значно більше зацікавлені в поповненні бригади, тому хабарі не допоможуть", — пише Цісарук.

"Мольфар" пояснює, що завдяки рівню підготовки та оснащенню, яке має бригадна рота, вона зможе збирати близько сотні ухилянтів за тиждень. Крім того, Сергій Цісарук наголосив, що "це будуть не ті старі діди, яких зараз привозять, а добірні воїни", які, за його словами, тікають від поранених ветеранів, що працюють у ТЦК.

Заява заступника комбрига "Азову" обурила багатьох користувачі соцмереж, які критикували ідею Цісарука щодо ловлі ухилянтів військовими підрозділами. Однак військовий відреагував на це вказавши про вплив гібридної війни.

"Хороший приклад того як противник вкладається в тему мобілізації, памʼятайте про це коли читаєте щось в інтернеті. В "Азові" служать виключно добровольці, але воювати будуть всі, тому готуйтеся поки є час, коли нас не стане готуватися буде пізно", — підсумував Цісарук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп назвав терміни, коли приймуть законопроєкт про мобілізацію в Україні.

Також "Коментарі" писали, що військовий розповів, чого ніколи не можна говорити солдату, який повернувся з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

19 березня 2024, 17:22

А в дурдоме все стабильно: и криворожский поц вечно легитимен и военные вместо того,чтобы выполнять боевые задачи почему-то должны ловить гражданских. Идиотизм сплошной

Ігор

19 березня 2024, 14:13

Нехай піде до чиновників прокурорів суддів попів землевласників та власників бізнес нерухомості тощо, до їх мажорів і розповідає там що воювати доведеться всім на його юдейському конфлікті. Бо чомусь вони не переймаються і не лякаються не вважають що їм треба хвилюватись за себе своє майно свої мільйонні зарплати відкати пенсії. Чомусь спровокований юдейцями конфлікт їх не зачіпає тільки збагачує. Поки країна не зміниться на фронті ніщо не допоможе все піде на м'ясо.


Новини