Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів, чого ніколи не можна говорити солдату, який повернувся з фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів, чого ніколи не можна говорити солдату, який повернувся з фронту

Військовий Андрій Смоленський, який втратив обидві руки та зір на війні, пояснив, що до солдатів потрібно ставитись з повагою та співчуттям.

19 березня 2024, 11:55 comments3200
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Андрій Смоленський розповів, що не слід говорити солдатам, які повернулись з фронту. За його словами, жаль найбільше принижує військових, які свідомо пішли захищати Україну від російської агресії.

Військовий розповів, чого ніколи не можна говорити солдату, який повернувся з фронту

Військовий Андрій Смоленський. Фото з відкритих джерел

Поранений під у боях військовий Андрій Смоленський в інтерв'ю для ТСН зауважив, що до солдатів не слід проявляти жалю, а краще дякувати за їх вчинки на війні та висловлювати свою повагу.

"Жаль — це найгірше, що можна дати військовому після повернення з фронту. Жаль — це величезне приниження військового, який свідомо йшов на фронт. Після поранення військовим треба давати не жаль, а повагу", — говорить Смоленський. 

Військовий також розповів про випадки, коли замість розмови з пораненими солдатами починають говорити з людиною, яка знаходиться поруч та ігнорує військового.

"Є історії, коли до тебе може підбігти людина... і почати говорити не з тобою, а з людиною, яка біля тебе виглядає здоровою і не звертати на тебе увагу. Такі історії я чув від інших поранених військових і спостерігав навіть. Так вчиняють навіть родичі", — наголосив Андрій Смоленський.

Смоленський додав, що замість жалю до військових можна висловлювати співчуття та ставитись з розумінням.

Андрій Смоленський — український військовий, який у квітні 2022 року вступив до лав ЗСУ. У травні 2023 року поблизу Роботиного зазнав важкого поранення, де втратив обидві руки та зір.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий розповів, що його найбільше дратує.

Також "Коментарі" писали про ветерана війни, який цинічно пояснив ухилянтам, чому перебуваючи в армії більше шансів вижити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини