Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ветеран війни цинічно пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран війни цинічно пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити

Екскомандир "Айдара" Євген Дикий розповів, яку перевагу мають військові у випадку поразки на війні.

3 січня 2024, 16:10 comments1557
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир батальйону "Айдар" та ветеран АТО Євген Дикий заявив, що ухилянтам потрібно йти в армію, адже так більше шансів вижити. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю для видання "Новинарня".

Ветеран війни цинічно пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити

Дикий розповів про шанси ухилянтів вижити у війні. Фото з відкритих джерел

Дикий розповів, що у разі поразки України у війні проти Росії ухилянти матимуть менші шанси залишитись живими, ніж українські військові.

"Щоб закінчити попередню тему про шанси вижити ухилянтів... Якщо вже бути зовсім цинічним, якщо ми вже програємо цю війну через те, що в армію не записалися, то якраз більше шансів вижити буде у тих, хто буде у складі збройного підрозділу", – говорить Дикий.

Ветеран АТО пояснює, що в такому випадку військовий підрозділ зможе перейти кордон організовано і потрапити в країни Європейського Союзу. Як приклад Євген Дикий навів УПА, підрозділи яких перетнули кордони та залишились жити в діаспорі після тривалих боїв проти радянської армії.

"В разі якщо вже війна програна, то у бійця в складі підрозділу набагато більше шансів вижити, аніж в ухилянта в підвалі", — наголошує Євген Дикий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дикий пояснив, де можна в Україні мобілізувати  80 тисяч ухилянтів. За словами українського ветерана працівники ТЦК під час затримань на вулиці та інших громадських місцях лише ганьблять репутацію армії, тому кращим методом Дикий вважає скасування відстрочки від мобілізації для студентів, які отримують другу вищу освіту.

Також "Коментарі" писали, що Євген Дикий назвав місто, в якому найбільше ухилянтів від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 січня 2024, 16:20

Тобто захисники не тільки ховаються за мирним населенням, а ще й думають про себе - у разі програшу мирне населення кинуть, а самі дадуть драпака як нацисти УПА. Нехай зелені чоловічки чиновників корумпованих переконують. Ті організми не хвилюються за небезпеку втратити свої посади і пенсії з захмарним фінансуванням. Їх рідні - успішні бізнесмени не бояться втратити ту розкіш яку вони завозять: золоті унітази дорогі машини ювелірні прикраси елітні напої та їжу брендовий одяг. А смердам за що хвилюватись за свої ланцюги?

SS

3 січня 2024, 16:20

Что же этот утырок в тылу делает?! Пусть валит на передовую! И депутатов прихватит вместе с клоуном!


Новини