Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів, чому росіяни розстрілюють українських військовополонених в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів, чому росіяни розстрілюють українських військовополонених в Авдіївці

Боєць ЗСУ назвав можливі причини, чому росіяни стратили українських військовополонених в Авдіївці.

21 лютого 2024, 10:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапило кілька відео, де російські солдати розстрілюють українських військових, які здаються у полон. Військовослужбовець ЗСУ Віктор Бурлик пояснює такі дії спробою росіян спровокувати Україну розстрілювати російських полонених.

Військовий розповів, чому росіяни розстрілюють українських військовополонених в Авдіївці

Росіяни розстріляли українських військовополонених в Авдіївці. Фото з відкритих джерел

Віктор Бурлик в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, що попри розстріли росіянами українських військовополонених, бійці ЗСУ беруть у полон російських солдатів.

"Нещодавно у соцмережах було відео, як ворог намагався закріпитися на околицях Роботиного, але наші хлопці взяли близько 6 військових РФ у полон. До них не було застосовано ніякого насилля, їх спокійно забрали в полон", — говорить Бурлик.

Як пояснює український військовослужбовець, росіяни хочуть спровокувати Україну на розстріл полонених, бо росіяни готові здатись в полон і кількість військовополонених РФ в Україні зростає.

"Можливо ворог розуміє, що його штурмовики будуть здаватися. І задля того, щоб була пропорційна відповідь з боку українців, росіяни й розстріляли наших військовополонених. Тому, що кількість охочих здатися в полон з боку росіян зростає. Росіяни хочуть, щоб ми поводилися з їхніми полоненими так само як і вони", — сказав військовослужбовець ЗСУ Віктор Бурлик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 110-й Бригаді пояснили скандальну ситуацію з виходом з Авдіївки. Розповіли, чому залишили українських солдатів, які згодом замість потрапляння в полон були розстріляні російськими солдатами.

Також "Коментарі" писали, що в Україні запропонували обміняти останки Столипіна на українських полонених.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

21 лютого 2024, 17:13

Скоти готові на все, нічого людського у них не має. tacticalgear.ua/catalog/tools


Новини