Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий прокоментував заморожування війни: у якому разі на це можна погодитись
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий прокоментував заморожування війни: у якому разі на це можна погодитись

Воїн пояснив, чому Україна зараз може погодитися на тимчасове припинення вогню

28 жовтня 2023, 14:20 comments4067
Поділіться публікацією:

Погоджуватись на заморожування війни можна лише за умови, що Україна весь цей час готуватиметься до вирішальної битви. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "ТСН" висловив український снайпер на позивному "Діді", замкомандирі тактичного підрозділу особливого призначення "Грім".

Військовий прокоментував заморожування війни: у якому разі на це можна погодитись

Військовий "Дід". Фото: ТСН

Військовий зазначив, що останнім часом багато розмов про можливу паузу у війні, її заморожування. Це однозначно поганий сценарій, але його можна допустити у тому випадку, якщо той час, коли буде умовна пауза, Україна використовує для підготовки до нової битви. Це підтримує чимало українських захисників.

"Але потрібно розуміти – заморозити на яких умовах? Просто так не вийде, уже заморожували на Донбасі. Які дійсно реальні гарантії безпеки будуть в України, якщо ми заморозимо конфлікт? Далі – які реальні плани нашого уряду та західних партнерів для того, щоб у нас врешті почав працювати ВПК. Які плани на щодо докомплектації армії? Якщо це потрібно для того, щоб підготуватись до вирішальної битви, то добре. Але якщо ми нічого не робитимемо – тоді цього не можна робити", — вважає український захисник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, що буде, якщо все ж таки відбудеться заморожування війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ триває, але скільки воно ще триватиме – не скаже ніхто. Адже багато в чому це може залежати як від здатності армії продовжувати виконувати бойові завдання, так і до погодних умов, які можуть суттєво уповільнити пересування важкої військової техніки ґрунтовкою. Кому вигідна пауза у війні? І чи може вона наступити з огляду на наближення зими? Видання "Коментарі" розібралося у цій темі, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини