Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий назвав три міста, які може втратити Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий назвав три міста, які може втратити Україна

Український військовий Юрій Маленок закликав до змін в українській армії. За його словами, усі ресурси мають йти на фронт, інакше Україна може втратити ще кілька міст.

20 березня 2024, 11:50 comments7912
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Юрій Маленок на позивний "Артист" розповів про проблеми в армії, через які Україна може втратити Харків, Одесу і Дніпро. За його словами, головною проблемою в сучасній українській армії є "совдепія".

Військовий назвав три міста, які може втратити Україна

Український військовий Юрій Маленок. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю для ТСН Юрій Маленок поділився проблемами української армії. 

"Треба прибрати совдепію повністю, змінити… Не красти. Віддавати все потрібно хлопцям повністю, все забезпечення", — сказав Маленок та додав, що не потрібно забезпечувати солдатів та офіцерів в тилу.

За словами військового, усе має йти на фронт, щоб Україна могла відбитись та зберегти свої землі. Юрій Маленок вказує, що через деякі рішення, Україна може втратити свої території.

"Бо ми можемо і Харків втратити, і Одесу, Дніпро. У нас 17 млрд гривень залишилось з минулого року, зекономили нібито. Вони втулили це все в дороги", — говорить військовий.

За його словами, за ці гроші можна було придбати щонайменше 400 тис. артилерійських снарядів. У підсумку Маленок риторично запитує: "Для чого нам дороги? Для того, щоб по новим дорогам знову росіяни пішли на Київ?".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів, про що забувають українці на третій рік повномасштабної війни в Україні. За його словами українці перестали допомагати армії та забувають про військових, а натомість ходять у клуби та на вечірки.

Також "Коментарі" писали, що військовий Андрій Смоленський, який втратив обидві руки та зір на війні в Україні, пояснив, чого ніколи не слід говорити солдату, який повернувся з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини