Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий емоційно пояснив, чому бажає поразки так званому «союзнику» Байдену
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий емоційно пояснив, чому бажає поразки так званому «союзнику» Байдену

У ЗСУ критикують заборону США використовувати їх зброю для ударів по РФ

3 липня 2024, 11:57
Поділіться публікацією:

Помічник Держсекретаря з питань Європи Джеймс О'Брайєн заявив, якщо російські окупаційні війська будуть намагатися розширити нинішній фронт, то Україні дозволять вести вогонь на більшу відстань. Наразі, за словами О'Брайана, РФ втрачає здатність наступати через знищення Україною російських потужностей поблизу кордонів. Американський чиновник додав, що пріоритетом Сполучених Штатів було надати зброю та зосередити її "в областях гострої необхідності".

Військовий емоційно пояснив, чому бажає поразки так званому «союзнику» Байдену

Джо Байден

На таку заяву відреагував військовий Кирило Сазонов.

"Мені просто цікаво, до яких меж Путін має "розширити фронт", щоб нам так званий "союзник" Байден дозволив бити у відповідь?" — відзначив Сазонов.

За його словами, виходить, що на думку Байдена, зараз окупанти недостатньо поганого зробили Україні.

"А нам на фронті та тим, хто допомагає ЗСУ з тилу, ще досить легко? Не питайте мене, чому я вважаю Байдена поганим президентом Сполучених Штатів та бажаю йому поразки. Бо відреагую емоційно та нецензурно", — сказав Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речник Пентагону генерал Патрік Райдер заявив, що наразі США не змінили свою політику щодо використання американської зброї для ударів по території Росії. За його словами, далекобійна зброя має використовуватись на українській території.

Окрім того, представник Держдепу США розповів за яких умов Адміністрація Байдена дозволить Україні завдавати ударів на відстань понад 100 км по території Росії. За його словами, це станеться, якщо Путін розширить фронт на війні в Україні.

І це все відбувається на фоні того, що Росія уже розширює фронт, а ЗСУ починають втрачати позиції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 липня 2024, 11:27

Диви! Російськолайкощелепний, важкими зусиллями, але зміг висловити свою думку. Тепер більш складне: нам пів року кажуть що обмеження зняті, а багато країн їх і не висувало. Це виправдання корумпованого, щоб тягнути з вторгненням, і не обмеженою владою. Ду-май-те!


Новини