Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт назвав кількість окупантів, які мають гинути в Україні, щоб у Росії позбулись Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт назвав кількість окупантів, які мають гинути в Україні, щоб у Росії позбулись Путіна

Еліти у Кремлі можуть відсторонити російського диктатора Володимира Путіна через великі втрати на війні в Україні.

11 червня 2024, 14:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Полковник ЗСУ та військовий аналітик Петро Черник вважає, що російський народ не здатен повалити Путіна, проте через соціальну напругу це може зробити одна з груп у Кремлі. За словами Черника, така соціальна напруга в РФ може виникнути через значні втрати у війні в Україні.

Військовий експерт назвав кількість окупантів, які мають гинути в Україні, щоб у Росії позбулись Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Петро Черник зауважив, що росіяни не здатні до бунту. За його словами, єдиний бунт, який був успішний у Росії був здійснений більшовиками, але "його організували еліти на чолі з Леніним за німецькі гроші".

Саме еліти можуть скинути Путіна з трону у Кремлі, вважає Черник. На думку військового експерта, цьому може сприяти втрати Росії на війні в Україні.

"Якщо виходити на показники 50-60 тис. знищених окупантів щомісяця, то це дійсно призведе до дуже потужної соціальної напруги в Росії. Цією соціальною напругою може скористатись одна із веж Кремля для відсторонення від влади Путіна", — заявив військовий експерт.

Петро Черник наголосив, що подібна спроба повалення режиму Путіна вже була під час бунту Пригожина. За словами полковника ЗСУ, Пригожин діяв не сам, а його змотивувала або примусила одна з кремлівських груп.

Нагадаємо, що втрати Росії на війні в Україні за даними генштабу ЗСУ сягнули понад 520 тис. осіб. Таким чином середні щомісячні втрати росіян на війні сягають близько 20 тис. солдатів. Проте в останні місяці російські втрати збільшились, зокрема у травні Сили оборони встановили новий рекорд за цим показником ліквідувавши майже 39 тис. окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг пояснив, як змусити Путіна почати мирні переговори на умовах України.

Також "Коментарі" писали про колишнього директора ЦРУ, який назвав наступну країну, яка може стати жертвою режиму Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини