Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ексдиректор ЦРУ назвав наступну ціль Путіна: на яку країну нападе Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексдиректор ЦРУ назвав наступну ціль Путіна: на яку країну нападе Росія

Колишній директор ЦРУ Девід Петреус заявив, що Путін надіслав чіткий сигнал про готовність ввести війну за межами України, зокрема проти НАТО.

10 червня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський генерал та колишній директор ЦРУ Девід Петреус вважає, що російський диктатор Володимир Путін не зупиниться на війні в Україні. Петреуса прогнозує, що Путін готовий почати війну з НАТО та назвав перші цілі очільника Кремля.

Ексдиректор ЦРУ назвав наступну ціль Путіна: на яку країну нападе Росія

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Девід Петреус в розмові з The Sun прокоментував нещодавні заяви російського диктатора щодо готовності відправити зброю в інші країни, щоб чинити тиск на Захід. За словами Петреуса, США та інші союзники мають збільшити свою допомогу Україні, адже Путін "дуже чітко" заявив про нову війну в Європі.

Американський генерал, який прослужив майже 40 років в армії США вважає, що у разі успіху Росії в Україні, Путін нападе на Молдову, а потім на найближчі країни НАТО.

"Війна в Україні  може розширитися в регіоні, якщо Путін досягне успіху в Україні. Він не буде задоволений зупинкою на Україні. Очевидно, наступною буде Молдова. Після цього це може бути Литва чи якась із інших країн Балтії", — вважає Петреус.

Щоб зупинити Росію колишній директор ЦРУ радить Заходу зробити "все, що в людських силах" та наростити допомогу Україні. Також Петреус зазначив, що Україна має робити більше для перемоги над РФ.

"Україна має зробити більше, щоб захистити себе, і нарешті це робить... їй потрібно включити вищу передачу, щоб створити більше солдатів на заміну, а також додаткові підрозділи", — сказав Петреус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров назвав сигнал Путіна, який зрозуміли на Заході.

Також "Коментарі" писали, що США підготували "ядерне" попередження для російського диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини