Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт: лише дві людини у світі можуть вплинути на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт: лише дві людини у світі можуть вплинути на Путіна

Путін не готовий відмовлятися від своїх планів щодо України, але зважає на думку лідерів Китаю та Туреччини

22 серпня 2022, 10:00 comments1959
Поділіться публікацією:

Достукатися до Володимира Путіна та змусити його припинити війну проти України здатні лише лідери Туреччини та Китаю. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі ТСН висловив військовий експерт Українського інституту майбутнього, колишній співробітник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Іван Ступак.

Військовий експерт: лише дві людини у світі можуть вплинути на Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Експерт зазначив, що всім уже добре відомо, що жодна міжнародна організація не має важелів, щоб якось змінити рішення Путіна. Фактично такі організації, як ООН, ОБСЄ, Червоний Хрест, які раніше мали вагу у всьому світі, тепер нічого не означають для кремлівської верхівки. Виходячи з тієї ситуації, яка є у світі, лише два світові лідери здатні впливати на рішення Путіна – це глава Китаю Сі Цзіньпін та голова Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.

Ступак вважає, що російський президент дорожить хорошим ставленням із цими двома лідерами і він потребує їхньої підтримки та захисту.

"Це дві людини, які можуть йому зателефонувати та сказати: "Володю, давай зав'язуй", — зазначив Іван Ступак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці готуються до Дня державного прапора та Дня Незалежності України. Обидва свята викликають роздратування та злість у росіян, які публічно заявляють, що не визнають Україну як незалежну державу. Експерт розповіли, чи варто чекати на "сюрпризи" від сусідів і чому росіяни мають більше переживати, ніж українці на 24 серпня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори між Україною та Росією: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому про це знову почали говорити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини