Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові не добираючи слів прокоментували ідею бронювання за гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові не добираючи слів прокоментували ідею бронювання за гроші

Військові розкритикували ідею влади щодо бронювання від мобілізації чоловіків, які зароблять від 35 000 гривень на місяць. Як повідомив у Телеграмі заступник командира третьої ОШБр Максим Жорін, влада хоче направити на фронт бідних

11 березня 2024, 18:15 comments2673
Поділіться публікацією:

Цирком назвав все те, що відбувається довкола законопроєкту про мобілізацію Максим Жорін. За його словами, влада таки хоче забронювати від мобілізації тих, хто заробляє 35 000 гривен на місяць чи більше.

Військові не добираючи слів прокоментували ідею бронювання за гроші

Максим Жорін

Тобто, додав Жорін, представники влади хочуть на законодавчому рівні узаконити принцип того, що війна в Україні тільки для бідних.

При цьому військовий додав, що зараз на фронті непроста ситуація і через недолугі дії влади та затягування процесу мобілізації ситуація може стати просто катастрофічною.

Нагадаємо, що розкритикував ідею бронювати від мобілізації працівників із високою зарплатнею і військовий Кирило Сазонов. Він також вважає, що чиновники вирішили відправити на фронт бідних, а багатих залишити в тилу. Військовий додав, що це є вкрай поганою ідеєю.

Портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією нардепа Олексія Гончаренка, в законопроєкт про мобілізацію таки хочуть внести дискримінаційні норми щодо бронювання чоловіків від мобілізації. За його словами, не відправляти на фронт пропонують чоловіків, які заробляють 35 000 гривень на місяць. При цьому вони повинні сплачувати 7,7 тис. гривень єдиного соціального внеску та 6,3 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Ця норма, відзначив нардеп, також стосується і співробітників ІТ-сектора, які є резидентами "Дія сіті" і відповідають вказаним фінансовим умовам.

На думку Гончаренка, мова йде про соціальний дарвінізм, згідно якого чиновники та багатії не повинні ризикувати своїм життям на фронті. Нардеп також додав, що цю норму обговорювали десь місяць тому. Але тоді її відхили, власне, через те, що чиновники запропонували не брати на фронт тих чоловіків, які зароблять 35 000 гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сова-сова

15 березня 2024, 00:16

зеблювота показало своє рило після перемоги хлопці з фронту перечіпляють гнид тилових уверх ногами на хрещатику

Sergey

12 березня 2024, 18:56

Ну правильно- паны не должны идти на фронт...Только голытьба...Это ведь самая демократичная страна на свете...

Сашко

12 березня 2024, 17:12

Жорин не понимает. Это отличный бизнес.

небайдужий

12 березня 2024, 13:00

Цирком назвав все те, що відбувається довкола законопроєкту про мобілізацію Максим Жорін. Що тут дивного. державою керують представники шоу-бізнесу, тобто клоуни - 95 кварталу. На сцені гарно виходило і смішно, тепер не до сміху! В 2019 році народ зробив найстрашнішу помилку за всю історію України. Лідер 95 кварталу розіграв народ своєю шоу виставою і 73% повірило.


Новини