Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні: у розвідці Британії розповіли, перед якою дилемою опинилася РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: у розвідці Британії розповіли, перед якою дилемою опинилася РФ

Розвідка Британії повідомляє, що РФ вирішує, чи залишати нові підрозділи у місцях дислокації чи перекинути в Україну.

26 березня 2024, 12:55
Поділіться публікацією:

Росія зіткнулася з дилемою щодо новостворених військових підрозділів, залишати їх у місцях дислокації чи перекидати для участі у війні проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні розвідки Великобританії.

Війна в Україні: у розвідці Британії розповіли, перед якою дилемою опинилася РФ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У розвідувальному огляді британського Міноборони повідомляється, що Росії майже напевно доведеться вирішувати, чи залишати нові підрозділи, такі як 44-й армійський корпус, у місцях їхньої дислокації після створення, чи перекидати їх для участі в операціях в Україні, щоб підтримувати там бойову міць.

В оборонному відомстві Великобританії зазначили, що у новоствореному Ленінградському військовому окрузі в Лузі з'явилися оголошення про набір до 44-го армійського корпусу.

Як зазначають британські аналітики, Росія докладає зусиль для розширення своїх військ на північному заході країни, оскільки більшість її сил залишається задіяною у війні в Україні.                                                                                                                             

У розвідці нагадали, що раніше РФ негайно відправляла в Україну новостворені підрозділи.

Британські аналітики припускають, що необхідність підтримувати операції в Україні "стримує глобальніші амбіції Росії щодо розширення своїх збройних сил".

Зазначимо, раніше Міністерство оборони Великобританії повідомляло, що плани Москви створити вже цього року дві нові армії зіштовхнуться з нестачею нової техніки та проблемами з інфраструктурою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи вплине теракт у Підмосков'ї на російсько-українську війну: які плани у Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини