Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні: британська розвідка розвінчала міф про чисельність російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: британська розвідка розвінчала міф про чисельність російської армії

За інформацією британської розвідки, путінський режим суттєво завищує чисельність своєї армії.

15 січня 2024, 11:47 comments6672
Поділіться публікацією:

Кремль набирає до своєї армії для війни проти України мешканців бідних та сільських регіонів Росії. Кремлівська пропаганда завищує чисельність. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Війна в Україні: британська розвідка розвінчала міф про чисельність російської армії

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Як йдеться у зведенні, 11 січня заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що у 2023 році до російських збройних сил вступило 500 тисяч осіб.

"Цілком ймовірно, що ця цифра суттєво завищена", — йдеться у повідомленні.

За даними британської розвідки, прагнучи досягти цільових показників набору, російські військові з квітня 2023 дозволили випускникам шкіл підписувати контракти з російською армією. Останні дані, опубліковані "Медіазоною" та Російською службою Бі-бі-сі, свідчать про те, що в ході війни загинули щонайменше п'ять росіян 2005 року народження.

"Вельми ймовірно, що набір російських військових для ведення війни непропорційно більшою мірою здійснюється з бідних і сільських регіонів Росії", — зазначають у Міноборони Британії.

Зазначимо, заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скибицький розповів, що на території України зараз перебувають 462 тисячі російських терористів. Зокрема, 35 тисяч осіб "Росгвардії" забезпечують окупаційний режим на тимчасово поневоленій території.                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — що дадуть Україні гарантії безпеки від Великобританії: чи виправдалися очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 січня 2024, 11:55

Так звісно весь ворог в цілому як і його окупаційна армія і впк загнівають саме тому Україна з її корумпованим узгрупувавшим владу програшним керівництвом і програла.


Новини