Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна буде доведена до кінця: у Зеленського відреагували на новий пакет допомоги від Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна буде доведена до кінця: у Зеленського відреагували на новий пакет допомоги від Німеччини

В Офісі президента подякували Берліну за новий пакет військової допомоги для України, натякнувши, що Росія вже нікого не лякає

13 травня 2023, 13:25 comments3285
Поділіться публікацією:

Країни-партнери демонстративно допомагають Україні та декларують великі пакети оборонної допомоги. Лідери Європи вже не бояться Росії та демонструють це відкрито. Як передає портал "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Війна буде доведена до кінця: у Зеленського відреагували на новий пакет допомоги від Німеччини

Офіс президента. Фото: Українська правда

"Держави декларують великі пакети оборонної допомоги Україні. Вони роблять це демонстративно. Останній приклад – німецький пакет у розмірі 2,7 млрд євро", — написав Михайло Подоляк.

Як зазначив радник глави Офісу президента, кроки у відповідь вказують на те, що: війна буде доведена до вірного кінця; Російська Федерація обов'язково програє та сяде на лаву історичної ганьби; Російська Федерація більше нікого не лякає; лише надання зброї Україні дозволить світу повернутися до передбачуваного та стабільного розвитку.

Варто зазначити, що сьогодні, 13 травня, Німеччина надала Україні найбільший пакет військової допомоги на суму понад 2,7 млрд. євро.

Зокрема, до пакету допомоги входять: 20 бронетранспортерів Marder; 30 танків Leopard 1; 18 колісних гаубиць; 4 системи протиповітряної оборони IRIS-T SLM; 12 пускових установок IRIS-T SLS; сотні керованих ракет для вищезгаданих систем; 15 Gepard; велика кількість боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники досягли деяких успіхів у локальних контратаках на північний захід від Бахмута. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Валерій Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не має зупинитись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини