Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вивчаємо покадрово": в Мінобороні прокоментували жахливе відео страти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вивчаємо покадрово": в Мінобороні прокоментували жахливе відео страти

Рашисти відтяли голову ще живому українському полоненому

12 квітня 2023, 14:04
Поділіться публікацією:

Від перших хвилин появи відео страти українського військового російськими нелюдами всі компетентні українські служби ретельно вивчають його покадрово, для того, щоб ідентифікувати воєнних злочинців. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступника міністра оборони Ганну Маляр.

"Вивчаємо покадрово": в Мінобороні прокоментували жахливе відео страти

Міноборони закликало українців не поширювати відео страти

"Сьогодні вночі ми разом з іншими силовими відомствами та спецслужбами як раз цим займались, — каже заступниця міністра оборони. - Ми робимо все, щоб упізнати загиблого. Всім нам важливо розуміти — ідентифікація людини по відео, а тим більше людини в таких обставинах, є надзвичайно складним завданням. Тому просимо утриматися від публічного озвучування будь-яких версій до офіційних висновків. Будь ласка, майте повагу до близьких загиблого, не робіть жодних публічних припущень щодо особи загиблого, навіть якщо ви абсолютно впевнені, що впізнали його".  

Також Ганна Маляр закликала українців зупинити поширення відео, а також "будь-яких подібних відеокадрів".

- Тепер, коли вже всі побачили — це повинні дивитись прокурори і Міжнародний суд, — каже посадовиця. - Пам’ятайте, ворог хоче нас залякати. Хоче зробити нас слабшими. Але все, що він отримає у відповідь — нашу лють і повний розгром окупантів, вироки вбивцям і трибунал державі-агресору.

Після поширення рашистами відео з жорстокою розправою над українським військовополоненим, яке прокоментували президент України, СБУ та ГУР Міноборони України, представники МЗС та офісу президента вимагають виключити РФ зі складу Ради безпеки ООН

Тим часом, у МЗС Литви назвали єдине місце, де можна говорити з Путіним

А Сербія відреагувала на злив інформації про поставки зброї в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини