Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вісім прильотів від окупантів по Запоріжжю: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім прильотів від окупантів по Запоріжжю: що відомо

Попередньо, знову мішенню стали об'єкти інфраструктури

19 вересня 2022, 07:40 comments1926
Поділіться публікацією:

Росіяни вдарили ракетами об'єктами інфраструктури міста Запоріжжя – відомо про 8 прильотів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в Телеграм повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Вісім прильотів від окупантів по Запоріжжю: що відомо

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Ворог завдав чергового ракетного удару по обласному центру. Зараз відомо про вісім прильотів. Попередньо, знову мішенню стали об'єкти інфраструктури. Інформація про постраждалих з'ясовується", — написав глава ОВА.

Варто зазначити, що після того, як українські війська одразу на кількох напрямках перейшли до контрнаступу, росіяни активніше почали використовувати ракети для обстрілу не лише військових цілей, а й цивільної інфраструктури, що самі не приховують.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі прибула до столиці Вірменії – Єреван. Візит проходить на тлі чергового загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном та нездатності Росії виконати взяті на себе зобов'язання щодо його врегулювання та захисту Вірменії (хоч Кремль намагається зберегти гарну міну за поганої гри). Про що говорить те, що відбувається зараз на Південному Кавказі? Хто і як може використати ситуацію з вигодою для себе? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — колишній міністр закордонних справ та екс-міністр освіти Румунії Андрій Марга заявив, що Україна перебуває в "неприродних кордонах" і має поступитися територією Росії, Угорщини, Польщі та Румунії. Посольство України в Румунії вже розкритикувало цю заяву. Про що говорять випади політиків на кшталт Марги? Чи можна за них якось притягнути до відповідальності? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини