Головна Новини Суспільство Війна з Росією Він зараз бореться за своє життя – Арестович про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Він зараз бореться за своє життя – Арестович про Путіна

Арестович прогнозує ймовірну смерть Путіна, адже в Росії царям, які програли війну не пробачають.

25 листопада 2022, 15:40 comments1400
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник президента України Олексій Арестович вважає, що якщо Путін програє війну, то йому настане кінець, та додає, що не тільки в політичному сенсі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Арестовича американському виданню The Times.

Він зараз бореться за своє життя – Арестович про Путіна

Арестович і Путін. Фото: з відкритих джерел

Арестович стверджує, що росіяни можуть покінчити з президентом Росії Володимиром Путіним, якщо той програє війну в Україні.

"Путін дуже боїться, тому що в Росії немає прощення царям, які програють війни. Він зараз бореться за своє життя", — сказав Радник президента України виданню The Times.

На думку Арестовича навіть лояльні до Путіна люди можуть почати сумніватись у перемозі у війні проти України.

Також на стан справ у російському суспільстві вплинуло звільнення Херсона ЗСУ. Через це президент РФ почав ще сильніший терор на українську енергетичну інфраструктуру. Арестович вважає, що Росія ймовірно перекине свої війська з Білорусі на Донбас.

Також Радник президента стверджує, що Росія та її політична система є цинічними, адже вони можуть знищити світ заради своїх цілей.

"Росія виявилася нацією і політичною системою, яка готова шантажувати світ загибеллю цивілізації заради досягнення своїх політичних цілей", – говорить Олексій Арестович.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація з початку повномасштабного вторгнення витратила близько чверті свого власного бюджету на війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що Марк Фейгін назвав найбільші страхи Путіна та розповів, чи може російський диктатор визнати свої помилки в Україні і до чого це приведе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини