Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відповідь РФ на перемоги України: окупанти вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві – є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповідь РФ на перемоги України: окупанти вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві – є жертви

Окупанти вночі вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві

11 листопада 2022, 08:55 comments2835
Поділіться публікацією:

Російські війська в ніч на 11 листопада завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку в Миколаєві. Внаслідок чого загинули двоє людей, ще двоє поранені. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Відповідь РФ на перемоги України: окупанти вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві – є жертви

Миколаїв. Фото: з відкритих джерел

"Тварини у відповідь нашим ЗСУ відповіли ракетним ударом по житловій п'ятиповерхівці. Двоє загиблих, двоє поранених", — написав голова Ніколівщини.

Окрім того, на обстріл житлового будинку відреагував президент України Володимир Зеленський. Він також заявив, що таким чином країна-агресор відповідає на свою поразку на полі бою, намагаючись знову бити по цивільних.

"Удар по п'ятиповерховому житловому будинку. Зруйновано з 5-го по 1-й поверх. На жаль, є загиблі та поранені", – написав Зеленський.

Глава держави додав, що пошуково-рятувальні роботи ведуться досі. Росія не залишає свою мерзенну тактику, а українці не залишають своєї боротьби. Володимир Зеленський зазначив, що окупанти відповідатимуть за кожен злочин проти України та українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає – чи може спалахнути протест у країні.

Також видання "Коментарі" також писало — у Пентагоні та Білому домі заговорили про можливість мирних переговорів між Україною та РФ. Подібні заклики періодично звучать із Туреччини, з Європи. Про що це каже? За яких умов Київ та Москва можуть (якщо можуть) вийти на переговорний процес? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини