Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий український письменник мобілізувався до лав ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український письменник мобілізувався до лав ЗСУ

Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався до Збройних сил України.

27 березня 2024, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український перекладач та письменник Остап Українець приєднався до Збройних сил України. Наразі, письменник визначається в якій частині служитиме. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на допис Українця у Facebook.

Відомий український письменник мобілізувався до лав ЗСУ

Український письменник Остап Українець. Фото з відкритих джерел

Український письменник Остап Українець повідомив, що перебуває у навчальному центрі, де невдовзі визначиться з військовою частиною.

"Я остаточно мобілізувався, вже в навчальному центрі… Наразі розбираюся, в якій частині зрештою служитиму і вирішую адмінпитання", — пише Українець.

Остап Українець крім письменництва та перекладання є автором та засновником науково-популярного YouTube-каналу "Твоя Підпільна Гуманітарка". За його словами усі чоловіки проєкту вже долучились до ЗСУ.

"Вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво", — повідомив письменник.

Остап Українець – український письменник, який відомий романами "Малхут", "Транс", "Канцелярія хрестових походів", "Дискордія". Також Українець перекладає іноземну літературу, зокрема твори Говарда Лавкрафта, Пітера Воттса, Девіда Лінча, Патріка Несса та інших.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до лав Нацгвардії долучився популярний український письменник та музикант Сергій Жадан. 

Також "Коментарі" писали про українського військового, який заявив, що його найбільше дратують ухилянти та влада, яка створює для військовозобов'язаних умови для уникнення служби в армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини