Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не олігархи і не корупція: військовий різко висловився про те, що його бісить в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не олігархи і не корупція: військовий різко висловився про те, що його бісить в Україні

Український військовий заявив, що його найбільше дратують ухилянти та влада, яка створює для військовозобов'язаних умови для уникнення служби в армії.

27 березня 2024, 11:11 comments2663
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир відділення в 92-й ОШБр Леонід Маслов критикує ухилянтів, які уникають служби в армії. За словами військового, вони його бісять більше ніж олігархи, мажори та корупція. Український військовий вважає, що місце ухилянтів – це "концтабори та штрафбати".

Не олігархи і не корупція: військовий різко висловився про те, що його бісить в Україні

Військовий Леонід Маслов. Фото з відкритих джерел

Леонід Маслов на своїй сторінці у Facebook висловив думки щодо військовозобов’язаних, які ухиляються від призову.

"Найгірше, що мене бісить в Україні — це не олігархи і мажори, не колективне заперечення прав людини, не корупція і не дармоїди-правоохоронці та навіть не срані русскоязЬІчніки-активісти, а й*бані ухилянти", — пише Маслов.

Військовий пояснює, що не протиставляє тих, хто служить і тих, хто робить інші речі. За його словами, ухилянти це люди, які не стоять на обліку, купують фальшиві документи, тікають за кордон, не працюють офіційно.

"Ухилянт — це військовозобовʼязана особа, яка прикидається, що її нема. Це негідники, які використовують вади системи заради того, щоб не піддавати себе ризику виконати конституційний обовʼязок", — стверджує військовий.

Леонід Маслов також "кнопкодавів" називає ухилянтами. За його словами, політики не можуть встановити чіткі правила, щоб закрити умови, які дозволяють ухилянтам вільно почуватись в країні, а також не намагаються їх переслідувати за кордоном. На думку військового держава заохочує ухилянтів завдяки безкарності.

"Місце ухилянтів — концтабори і штрафбати. Для них мають бути створені ці інститути примусової праці на перемогу", — пише Маслов.

Військовий наголошує, що з такою ситуацією ухилянти все одно потраплять до війська, однак будуть гарматним м’ясом на службі в армії РФ, після того, як доб’ють останніх українських добровольців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів, про що забувають українці на третій рік війни.

Також "Коментарі" писали про реакцію командувача Сухопутних військ на скандали з мобілізацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

1 квітня 2024, 19:12

Місце таких виродків як ця гнида - в гробу. Концтабори і штрафбати хай для своїх дітей побудує десь там у себе в сраному хуторі де він родився

историк

28 березня 2024, 14:34

Читая злобные и тупые комменты, сразу понимаешь почему после княжеств так и не создалось ни разу крепкого украинского государства, в отличии от тех же армян, грузин и тд. Потому что те, кому оно надо, погибали в боях. А остальным оно и нахер не надо, они ждут мажоров, депутатов и далее длинный список. Я вам открою тайну-даже если все мажоры и депутаты будут в окопах=ухилянты найдут 101 причину еще.

ВЛАДИМИР

28 березня 2024, 13:21

...НУ ПРЯМ УМНЫЙ АЖ СТРАШНО.....ЗНАЧИТ БОГАТЫЕ,ПЛЮС ЧИНУШИ,МАЖОРЫ ЭТО ХОРОШО А ОСТАЛЬНОЕ ,,ШВАЛЬ ПУСТЬ ДОХНЕТ.???КРАССАВА..

Glib

28 березня 2024, 08:38

Підтримую Леоніда Маслова. Усі хто проти його висловлювання і є тими кого називають ухилянтами, боягузами, пристосуванцями.. Прикриваються чим завгодно, аби тільки не захищати Україну.

анонім

27 березня 2024, 22:24

Ха. Тобто менше бісять люди, що заради бізнесу розв'язали війну ніж ті, хто не хоче бути м'ясом на цій війні? Цікава думка. Відразу видно людину, що не знає початку подій на Сході.

ufo

27 березня 2024, 20:25

Так вон оно чо, михалыч! Т.е. олигархи и коррупция - это норм, все в порядке, а то,что люди не хотят дохнуть ради олигархов и их миллионов - это нехорошо. Гады, всех посадить -расстрелять, уууу!! Даа, ребята, с таким подходом мы далеко не уйдем.

Сергей

27 березня 2024, 20:16

Не- статья ни разу не заказная...Честно честно...)))Уверен,что этот штрих на фото даже не подозревает о заголовке статьи..

Віктор

27 березня 2024, 19:43

Хай себе в сраку поцілує.Недоносок.

Максим

27 березня 2024, 18:27

Це або заказна стаття, або дядько дібіл. Чомусь українців бісять більше за все діти посадовців які не в окопах, тобто неаправедлива мобілізація, а його бісять "ухилянти".

Зеленский президент

27 березня 2024, 18:06

Тебе, Маслов, нужно лучше воевать!!! Тогда и ухилянтов не будет.

Владимир

27 березня 2024, 18:00

Долбодятел.

УКРАЇНЕЦЬ

27 березня 2024, 14:28

ой, смішно! цей військовий що на фото навіть не вкурсі про цю заказну фейкову статью! ще раз переконуюсь поки (слуги народа) при владі, перемоги хоть якої не буде, буде і дальше тотальна корупція, беззаконная та знищення Українців.

Сахарок

27 березня 2024, 14:23

Пример эталонного клинического блядодебила-хуесоса. Коммандир, ты бы знал как ТЫ лично бесишь нас всех! Сука, ебало бы твоё жидовское вомнул бы до хребтины на спине, черт ебучий

ss

27 березня 2024, 14:19

Кстати пидор маслов, не дай тебе гандону бог со мной вместе оказаться, я в тебя с уловольствием магазин ак выпущу и мне похуй что со мной дальше будет, лишь бы такие пидары как ты воздух не портили! Так что жди гнида!

ss

27 березня 2024, 14:16

А меня бесят такие выродки как маслов и те пидары, что стояли на майдане в 2013г , почему вы мрази до сих пор не сдохли на фронте за свои ценности?!!! Вас гнид живьем закапывать нужно!!!

Орест

27 березня 2024, 13:52

Дякую ми вже й так у концтаборi


Новини