Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий російський пропагандист вибачився
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський пропагандист вибачився

Володимир Соловйов вибачився перед російським МЗС і його прес-аташе Марією Захаровою

21 жовтня 2023, 17:51 comments1232
Поділіться публікацією:

Відомий українофоб, російський пропагандист Володимир Соловйов вибачився перед російським МЗС і його прес-аташе Марією Захаровою, яку експерт його каналу Євген Сатановський у прямому ефірі назвав "шмарою, що сильно випиває". Про це повідомляють "Коментарі".

Відомий російський пропагандист вибачився

Володимир Соловйов

Сходознавця і політолога, колишнього президента Російського єврейського конгресу Євгена Сатановського звільнено з прокремлівського каналу "Соловйов LIVE", де він працював експертом. У програмі ізраїльського журналіста Олександра Вальдмана на ютуб-каналі він розкритикував проарабську позицію Кремля, а заступника міністра закордонних справ Михайла Богданова назвав "замміністра, що сильно спився".

Володимир Соловйов поспішив вибачитися перед згаданими чиновниками та повідомити про звільнення Сатановського.

"Я хотів би вибачитися перед міністерством закордонних справ Російської Федерації та надзвичайними і повноважними послами паном Богдановим та пані Захаровою за абсолютно несправедливі за змістом і неприпустимі за формою висловлювання співробітником нашого каналу Євгена Яновича Сатановського. Євген Янович Сатановський кілька днів тому в бесіді з ізраїльським журналістом, на його ЮТуб каналі, коментуючи ситуацію на Близькому Сході, образив як цих шановних дипломатів, так і міністерство закордонних справ. В результаті чого я не бачу можливості продовжувати професійне спілкування з Євгеном Яновичем і ухвалив рішення про звільнення Євгена Янововича Сатановського з нашого каналу", — заявив пропагандист.

Слід зазначити, що сам Володимир Соловйов має єврейське походження. За його власними запевненнями, сповідує юдаїзм. А в перший день нападу ХАМАС на Ізраїль його повідомлення в Інтернет мали чітко проізраїльський характер. Буквально наступного дня, 8 жовтня, після заявленої російським МЗС пропалестинської позиції Володимир Соловйов також змінив тон своїх публікацій – вони стали підкреслено антиізраїльськими.

Тим часом, Данілов оцінив можливість припинення вогню в Україні, якщо своє слово скаже Китай.

Екс-канцлер ФРН розповів, хто зірвав мирні "переговори" між Україною та РФ на початку вторгнення.

А Байден назвав головну мету нападу ХАМАС на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини