Головна Новини Суспільство Війна з Росією Видно стовп чорного диму: в окупованому Донецьку прогриміли потужні вибухи - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Видно стовп чорного диму: в окупованому Донецьку прогриміли потужні вибухи - що відомо (ВІДЕО)

Вибухи пролунали у Петрівському районі Донецька

7 липня 2022, 11:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окупованому Донецьку пролунали чергові вибухи. Про це повідомляється на офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Видно стовп чорного диму: в окупованому Донецьку прогриміли потужні вибухи - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, у Петрівському районі тимчасово окупованого Донецька пролунали потужні вибухи, а потім у небо піднялися чорні клуби диму.

"Прямо зараз, у Петрівському районі знову горить "не склад БК та ПММ", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео з місця подій, на якому знято величезний стовп диму над Донецьком.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на запорізькому напрямку окупанти кинулися до розсипної – на пошуки дезертирів прибула ФСБ. Російські спецслужби шукають 30 дезертирів-окупантів. Паніка в лавах окупантів розпочалася після застосування ЗСУ високоточної зброї та прицільного удару по військових об'єктах. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ знищили російські склади боєприпасів та ПММ у Миколаївській та Херсонській областях: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч противнику. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Росії пригрозили США захопити один із штатів: що передувало такій заяві. Глава Держдуми натякнув, що штат має належати РФ. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що як проукраїнські медіа у Європі лобіюють перемогу на дипломатичному фронті – приклад Brussels Ukraina Review. Promote Ukraine зі своїми численними проектами – один із важливих інструментів у мережі українських агентів впливу на Заході. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини