Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відмова від територій в обмін на мир: у Британії зробили заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмова від територій в обмін на мир: у Британії зробили заяву про війну в Україні

Міністр оборони Шаппс запевнив, що Британія не штовхатиме Україну до відмови від територій

14 травня 2024, 16:42 comments3754
Поділіться публікацією:

Британія ніколи не буде серед тих країн, які тиснуть на Київ, щоб офіційна влада країни погоджувалась на мир з Росією за рахунок втрати частини своїх територій. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс.

Відмова від територій в обмін на мир: у Британії зробили заяву про війну в Україні

Міністр оборони Великобританії Грант Шаппс. Фото: з відкритих джерел

Свою думку Шаппс озвучив, реагуючи на скандальний матеріал Sunday Times, в якому йшлося про те, що глава МЗС Великобританії Девід Кемерон нібито переконував екс-президента США Дональда Трампа, що нова допомога від США допоможе Україні утримати лінію фронту і створить умови для щоб обидві сторони були зацікавлені домовлятися про припинення війни.                                                                                         

"Немає жодного сенсу в тому, щоб Великобританія намагалася переконати Україну, тиском чи іншим чином, погодитися поступитися частиною своєї території. Це справа виключно України", – наголосив Шаппс.

Міністр назвав правильним рішенням продовжувати надавати Україні військову допомогу. Також глава Міноборони вважає правильним, що Лондон має чітку моральну оцінку того, що коли автократ здійснює вторгнення до сусідньої демократичної країни – це завжди неприйнятно.

"Ми маємо повністю підтримувати Україну, щоб вигнати Росію з усієї української території", – зазначив Грант Шаппс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Лондон обговорював із Трампом угоду про завершення війни в Україні: пояснення Сунака.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи може саміт миру стати поворотною подією у війні: про що говорить позиція Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини