Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відмінна робота: ССО назвали втрати окупантів внаслідок знищення корабля та штабу ЧФ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмінна робота: ССО назвали втрати окупантів внаслідок знищення корабля та штабу ЧФ РФ

У ході спецоперації у Криму ліквідували командувача Чорноморського флоту РФ

25 вересня 2023, 13:52
Поділіться публікацією:

Внаслідок прицільного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі загинули 34 офіцери. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба ССО.

Відмінна робота: ССО назвали втрати окупантів внаслідок знищення корабля та штабу ЧФ РФ

Удар по штабу Чорноморського флоту РФ. Фото з відкритих джерел

"Оновлена інформація щодо втрат противника в результаті проведення спецоперації ССО зі знищення БДК "Мінськ" та штабу ЧФ РФ. Враховуючи факт, що БДК "Мінськ" мав наступного дня вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанти", – йдеться у повідомленні.

Спецназівці уточнюють, що після поразки штабу ЧФ РФ стали двохсот 34 офіцери, серед них командувач ЧФ РФ адмірал Віктор Соколов. Ще 105 окупантів отримали серйозні поранення. Будівля штабу не підлягає відновленню.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить те, що відбувається останнім часом у Криму? Чи можуть такі удари змусити Кремль йти на конструктивні переговори – чи змусити якусь із веж піти проти тих, хто хоче продовжувати війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ukr_sof/760
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 вересня 2023, 13:03

Треба віддати належне ворогу - вони не ховаються. Генерали адмірали продовжують гинути але виконують свою роботу не за спинами інших.


Новини