Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відбувся перелом стратегії України у війні: у ISW розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся перелом стратегії України у війні: у ISW розкрили подробиці

Аналітики ISW зазначають, що Україна вийшла на новий етап ударів по глибокому тилу РФ

3 квітня 2024, 07:40 comments3931
Поділіться публікацією:

Остання атака безпілотниками по нафтопереробному заводу в Республіці Татарстан свідчить про перелом у стратегії України у завданні ударів по об'єктах у глибокому тилу Російської Федерації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Відбувся перелом стратегії України у війні: у ISW розкрили подробиці

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Американські військові аналітики нагадали, що 2 квітня українські дрони атакували потужності нафтопереробного заводу "Танеко" у місті Єлабуга, Республіка Татарстан. В ISW звернули увагу на той факт, що це підприємство розташоване на відстані понад 1200 км від кордону України з РФ.

За даними агентства Reuters, подібні регулярні удари українських безпілотників по російських нафтопереробних заводах призвели до зупинки близько 14% усіх нафтопереробних потужностей Росії.

"2 квітня відбулися перші українські удари по Татарстану, і відстань цілей від кордонів України є значним переломом у продемонстрованій спроможності України завдавати ударів на великі відстані в глибокому російському тилу. За оцінками ISW, такі українські удари є необхідним компонентом української кампанії щодо використання асиметричних засобів для деградації галузей, які постачають та підтримують російську армію", — йдеться у звіті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Головне управління розвідки Міноборони України в Росії атакувало завод зі збирання дронів, який від нашої держави знаходиться на відстані понад тисячу кілометрів. Атаковано вороже підприємство у Татарстані, і це була спецоперація ГУР Міноборони.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіянам не вдається збивати українських безпілотників зі штучним інтелектом. Тим самим поки окупанти ламають голову над новим підходом України, ЗСУ продовжують знищувати енергетичну галузь Росії. Про це повідомляє CNN.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини