Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в Таганрозі: окупанти підняли в небо гелікоптери
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в Таганрозі: окупанти підняли в небо гелікоптери

Місцева влада поки не коментувала ситуацію в Таганрозі

16 грудня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні у російському місті Таганрог пролунали сильні вибухи. Росіяни підняли в небо гелікоптери. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Вибухи в Таганрозі: окупанти підняли в небо гелікоптери

Вибухи у Таганрозі

"Приблизно о 12:30 (Ред. — За російським часом) була гучна бавовна на Північному. І слідом полетіли 3 вертольоти", — пишуть росіяни в пабликах.

Також Telegram-канали публікують фотографії з місця подій.

Місцева влада поки не коментувала ситуацію в місті.                                                                                                                          

Варто зазначити, що Таганрог знаходиться в Ростовській області. Відстань від міста до території підконтрольної Україні становить близько 200 км.

Систематично Міноборони РФ скаржиться на атаки невстановлених безпілотників. Одна з наймасовіших атак на Росію відбулася 5 грудня. Тоді окупанти заявили про перехоплення та знищення понад 40 нібито українських безпілотників над територією РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — більше 660 днів триває повномасштабна російська агресія проти України. На жаль, за останній рік допомога із боку закордонних партнерів значно знизилася. І до кінця 2023-го ми підходимо із "завислим" пакетом підтримки з боку США, а також з посиленням ворожих атак, особливо на сході. На щастя – ЗСУ продовжують демонструвати чудеса мужності, наша ППО значно зміцніла, а пробуксування за допомогою є скоріше тимчасовим явищем. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" те, що відбувається зараз на дипломатичних фронтах , поділилися прогнозами та порадами для української влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини