Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в окупованому Криму: у Міноборони РФ відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в окупованому Криму: у Міноборони РФ відреагували

Міноборони РФ заявляє про "припинення спроби" атаки дронів на Крим

12 серпня 2023, 07:24
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони країни-агресора в ніч проти 12 серпня нарахували 20 безпілотників, які нібито атакували тимчасово окупований Крим. У відомстві Шойгу, звичайно ж, стверджують, що силами та засобами ППО було ліквідовано всі БПЛА. Руйнувань та постраждалих немає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Міноборони РФ.

Вибухи в окупованому Криму: у Міноборони РФ відреагували

Крим. Фото з відкритих джерел

Вже традиційно в Міноборони РФ звинувачують в атаці Україну, при цьому не кажуть, що саме намагалися атакувати безпілотники і де саме їх було знищено. Кількість безпілотників указується як 20.

У заяві оборонного відомства країни-агресора йдеться про те, що нібито 14 БПЛА збили системи ППО, а ще 6 — були "пригнічені" засобами радіоелектронної боротьби.

Тим часом раніше у кримських Telegram-каналах місцеві жителі писали, що чули гучні вибухи цієї ночі в Феодосії, а також у Новоозерному, що відносно поряд з Євпаторією.

Зазначимо, останнім часом невідомі безпілотники щодня атакують анексований Крим. Атаки на острів підтверджують і самі окупанти. Зокрема останнім часом у Джанкойському районі Криму дуже голосно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини