Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи в Криму це історична реконструкція – версія росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в Криму це історична реконструкція – версія росіян

Росіяни вигадали новий термін для вибухів в Криму.

3 вересня 2022, 17:46
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська армія отримала якісну зброю для наступу і звільнення своїх південних територій. Так в останній місяць літа та перші дні осені було завдано декілька прицільних ударів по складах зброї в окупованому російськими військами Криму. Про це пише УНІАН.

Вибухи в Криму це історична реконструкція – версія росіян

Вибухи в Криму це історична реконструкція – версія росіян. Фото звыдкритих джерел

Для заспокоєння місцевих мешканців влада РФ і місцеві пропагандисти вигадали чергове пояснення. Тепер вони пишуть про історичну реконструкцію, яка проходить у рамках фестивалю "Русская троя", на Малахівському кургані, який розташований на території міста Севастополь.

Такі повідомлення з’являються у російських Telegram каналах по всьому окупованому півострову, особливо в Севастополі. Адже саме в цьому місті знаходиться Чорноморський флот РФ.

Раніше, портал "Коментарі" писав, як російські пропагандисти називали вибуху на території РФ. Так, вибухи різної техніки в Брянську та Бєлгороді жителі РФ почали називати хлопками. За версією російської влади така назва вибухів зможе заспокоїти їх громадян. Для українців це слово співзвучне з тканиною з текстильним волокном – бавовною. Таке значення слова породило серію мемів в українському інтернет-просторі.

Також, видання "Коментарі" писало про роздачу повісток на окупованих територіях України. Так в мережі почали з’являтись фото отриманих повісток. Повістки приходять тим, хто оформив російський паспорт на окупованій території. У повістці просять взяти з собою документи, потрібний одяг, а також права відповідних категорій та з’явитись у військовий комісаріат за адресою в повістці. Цікаво, що адреси військкоматів застарілі і вже не використовуються Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/uniannet/70720
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Hello World

3 вересня 2022, 17:30

Hello World


Новини